Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Doğal afetlerde insanoğlu yaşamını arkalamak karınin yangın kaçış merdivenlerinin montajı çok önemlidir. Koygun tahliyeyi kurmak ve balkon idare etmek bâtınin yangın merdivenleri bir bando asıl kriterleri içinlamalıdır.

Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir benek da, nitelikli bir yangın kapkaloriın elan yüce bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede daha soylu erki olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın kapısı, yangın esnasında henüz uzun müddet dayanır ve daha azca onarım gerektirir.

Yangın merdiveni kapısının elbette açıldığını öğrenmek yangın takkadak de kolaydır fakat daha öncesinde yangın ile alakadar tatbikatlarda kapının elbette açıldığını işaret etmek gerekir.

Gücvenliğiniz kucakin yangın kapısı behemehâl olmalıdır. Yeni inşaat projelerinde mecburi olan sistemler kadim apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp rey verişi strüktürlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yükümlü servis merdivenlerinin oylumluliği en az 65 cm olmalıdır. Mualla katlı binalarda yangın merdiveni genliği en az 90 cm, kaçış yolu makroliği ise 180 cm'den az olmamalıdır. Huzurevleri, konutlar, hastaneler ve umum binalarındaki yangın merdivenlerinin kapı makroliği 120 cm'den azca olmamalıdır.

Türkiye’bile mevzii yönetmeliklere gereğince hangi bünyelarda yangın kapısı tutmak zorunludur bakacak olursak;

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları iri anatomi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı heybetli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size haber verecektir.

Yangın merdivenleri yangın kapısı derece önemli olan başka bir yapı ise yangın merdiveni kapısı doğrusu (yangın bapsı dır.  Güvenle ve inceden inceye üretilmesi müstelzim bu ürünlerde en ufak bir hataya dahi mekân verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasar çizimı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı sayesinde elan risksiz ve tehlikesiz biçimde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. yangın kapısı Spesiyalist mimarların düşüncemlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda az çok hassas davranışları sergilemektedir.

Kaçış sinein kullanılmasına izin maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki Yangın Çıkış Kapısı en elverişsiz basamak rahatliği, konutlarda 100 mm’den ve sair yapılarda 125 mm’ den azca mümteni. Her kaçış merdiveninin her iki yanında engel, korkuluk yahut hızmaşte bulunması gerekir.

Montaj: Yangın kapısı, hakikat şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, bilirkişi bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Malzeme: Yangın kapılarında çoklukla çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan mukavemetlidir.

Etiketler: ürkü barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı

Report this wiki page